Mályi Móra Ferenc Közösségi Ház és Könyvtár

Mályi Móra Ferenc Közösségi Ház és Könyvtár

Kedves Olvasóink, Látogatóink!

2021. május 3-tól a jogszabályi előírásoknak megfelelően részlegesen visszaállítja szolgáltatásait.

A 194/2021. (IV. 26.) Kormányrendelet értelmében könyvtáraink a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak által újra látogathatóvá válnak. A fent említett jogszabály értelmében koronavírus ellen védett személy az, aki ezt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány bemutatásával igazolja. A szolgáltatásaink igénybevételéhez kérjük kedves látogatóinkat, hogy a jogszabályban meghatározott módon védettségüket könyvtárunkba való belépéskor kollégáink számára önkéntesen, egyértelműen igazolják a fent nevezett igazolvánnyal és a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával.

18 év alatti látogatóink védettségi igazolvány nélkül, de kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező, 18 év feletti kísérővel látogathatják könyvtárainkat.

Azon látogatóink számára, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, továbbra is lehetőséget biztosítunk előzetes igények leadása utáni kölcsönzésre. Igényeiket a (telefonon, e-mailen) adhatják le, a dokumentumok átvétele pedig a könyvtárak bejáratánál történik, vagy házhozszállítás szolgáltatásunkkal.

Köszönjük együttműködésüket, és további jó egészséget kívánunk!

A könyvtár dolgozói

 


Fenntartó: Mályi Község Önkormányzata
Cím: 3434 Mályi, Botond utca 3-5.
Tel:+36 46 303 042
+36 30 719 5441
E-mail:konyvtar@malyi.hu

 

Könyvtári katalógus