Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!

Polgármesterként szeretettel köszöntöm Mályi honlapján községünk polgárait, a településünk iránt érdeklődő, az ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket!

Tovább »

Egészségügy

 

Civilek

 

Sport

 

Tájékoztatás iskolai térítési díjakról

     Tisztelt Szülők!

Az új tanévben egy mindenki számára követhető, egyértelmű és könnyen hozzáférhető értesítési rendszert vezetünk be a fizetendő térítési díjakkal kapcsolatosan.

 A fizetendő térítési díjak összegéről ezentúl nem az osztályfőnökökön keresztül, papír alapon, hanem a www.malyi.hu weboldalon létrehozott felületen, a TÁJÉKOZTATÓ FIZETENDŐ TÉRÍTÉSI DÍJAKRÓL menüpontban fogunk tájékoztatást adni.

 Annak érdekében, hogy Önök, az anonimizált módon közzétett listából beazonosíthassák gyermeküket, október 15-ig mindenkinek (aki e-mail címét az iskolában megadta) kiküldjük a gyermeke egyedi azonosítására szolgáló számsort. A közzétett listában ezen azonosító számon (partner id megnevezéssel) találják majd meg a fizetendő térítési díj összegét.

 Az étkezések lemondására és lemondás utáni újraigénylésére, előző munkanap, 7.00-10.00 óra között van lehetőség, kizárólag az alábbi telefonszámon:

 06 30 887 5487

A le nem mondott, de igénybe nem vett étkezés a főzőkonyhán 13.00 óráig átvehető és hazavihető.

 Amennyiben gyermeke ingyenes vagy kedvezményes gyermekétkeztetésre jogosult, vagy a korábban leadott nyilatkozata adataiban változás állt be, úgy kérem, hogy a nyilatkozatát szíveskedjen eljuttatni a Polgármesteri Hivatalba. A kedvezmények érvényesítésére visszamenőleg sajnos nincs lehetőségünk, a leadás hónapjára tudjuk azt először figyelembe venni.
A nyomtatvány elérhető a honlapunkon a letölthető nyomtatványok között
 https://www.malyi.hu/?module=news&action=list&fname=NYOMTATVANYOK

Az intézményi gyermekétkeztetést ingyenesen kell biztosítaniaz 1-8. évfolyamon nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanuló számára, ha

  • rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül, vagy
  • nevelésbe vették;

Az intézményi gyermekétkeztetést az intézményi térítési díj 50%-os normatív kedvezményével kell biztosítani az 1-8. évfolyamon nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanuló számára,

  • ha olyan családban él, amelyben három vagy több gyermeket nevelnek, feltéve, hogy a tanuló nem részesül ingyenes intézményi gyermekétkeztetésben;
  • tartósan beteg vagy fogyatékos gyermek számára, feltéve, hogy a gyermek nem részesül ingyenes intézményi gyermekétkeztetésben.

 Közös háztartásban élőként kell figyelembe venni:

  • a tizennyolc éven aluli,
  • a huszonöt évesnél fiatalabb, köznevelési intézményben vagy szakképző intézményben nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő, a nappali oktatás munkarendje szerint szervezett felnőttoktatásban, illetve szakképzésben részt vevő vagy felsőoktatási intézményben nappali képzésben tanuló, és
  • életkortól függetlenül a tartósan beteg vagy súlyos fogyatékos gyermeket, kivéve a nevelőszülőnél ideiglenes hatállyal elhelyezett gyermeket, valamint a nevelőszülőnél elhelyezett nevelésbe vett gyermeket és utógondozói ellátásban részesülő fiatal felnőttet.

 Amennyiben a térítési díjak megfizetésével kapcsolatban kérdésük merül fel, kérem keressenek minket az etkezes@malyi.hu e-mail címen.

 

Mályi, 2022. szeptember 28.

 

 Üdvözlettel:

 
                                                                                    Polgáriné dr. Dsupin Dóra Anita s.k.

                                                                                                            jegyző

Vissza